De NVGP organiseert nogmaals de driedaagse training:
“Werken aan verpakkingsoplossingen voor commerciële medewerkers”
De training zal ook deze keer gegeven worden door Ruud Hendrickx van Packaging View
Dit keer zullen er twee trainingsrondes zijn.
Ronde 1 op de donderdagen: 30 september, 28 oktober en 18 november.
Ronde 2 op de vrijdagen: 1 oktober, 29 oktober en 19 november.
Het is niet mogelijk de dagen van ronde 1 & 2 te wisselen, tenzij dat is overlegt.
Doelgroep
Commerciële medewerkers (verkoop/inkoop) van de verpakkingsgroothandel.
Doel van de training
Het opdoen, opfrissen en vergroten van de kennis omtrent het verpakken in het algemeen en in het bijzonder verpakkingen die door de groothandelaren verhandeld worden.
Na afloop van de training, zullen de deelnemers een betere gesprekspartner zijn voor (potentiële) klanten, door problemen en mogelijkheden omtrent verpakken sneller te herkennen en door mogelijke oplossingen aan te dragen.
Leerstof / onderwerpen:
- Inleiding verpakken
- De functies van een verpakking (bescherming, marketing, informatie)
- De verpakkingsketen, welke spelers en belangen
- De rol van verpakkingen in traditionele ketens en e-commerce
- Wet en regelgeving – milieu / voedselveiligheid
- Verpakkingsmaterialen en verpakkingsconcepten
- Papier
- Vouwkarton & massief karton
- Golfkarton
- Kunststoffen
- Bioplastics
- Verpakkingshulpmiddelen
- Tapes
- Omsnoeren
- Palletwikkelen
- Bufferen / beschermen / opvullen
- Druktechnieken
- Praktijkcases: hoe opgedane kennis toepassen in een commercieel gesprek.
– 3 hele dagen training
– Max. 12 personen
– Locatie: Dag 1 & 2 bij Expo Houten.
– Dag 3 OTC (OerlemansTechnology Centre) in Giessen
– Ronde 1 op de donderdagen: 30 september, 28 oktober en 18 november
– Ronde 2 op de vrijdagen: 1 oktober, 29 oktober en 19 november.
– Aanvang 09.30 uur. Einde circa 16.15 uur
– Kosten voor leden p.p. € 750,-
– Kosten voor niet-leden € 950,-
– incl. lunch en borrel
– Incl. lesmateriaal
– Incl. rondleidingen bij Oerlemans vestigingen Giessen en Genderen
Aanmelden kan via [email protected] of via 06 55875382